Søndag 05.februar kl. 13.02
Sted: Klubblokalet, Strømsveien 223, Oslo

Styret i 02/Classic ønsker alle nok en gang velkommen til et nytt klubbår. Vi vil i år satse på varierte aktiviteter som Skandinavisk treff, veteranmarked og garasjetreff. Har du forslag eller synspunkter vedrørende 02/Classic -gruppens aktiviteter, er vi glad om du sier i fra.
e-mail: 02classic@bmwccn.no
www.bmwccn.no/02-classic

SAKSLISTE:
1. ÅPNING
2. STYRETS ÅRSBERETNING FOR 2011
3. SAKER TIL ÅRSMØTET
4. REGNSKAP OG BUDSJETT
5. VALG
6. TERMINLISTE FOR 2012
7. EVENTUELT

1. ÅPNING
Valg av møteleder og referent.

2. STYRETS ÅRSBERETNING FOR 2011
Styret i BMW CCN 02/Classic har i år bestått av:
Formann: Øivind Seielstad
Sekretær: Harald Halvorsen
Kasserer: Inge B. Braathen
Styremedlem1: Rune Kampenes
Styremedlem2: Øivind Ekern
Varamedlem: Eivind Mikkelsen

02/Classic har i 2011 avholdt følgende aktiviteter:

13.februar: Årsmøte i BMW CCN sine klubblokaler på Alnabru.

30.april: Vårtreffet ble en kjøretur i fra Tyrigrava, via Nesodden og med innkomst på Valle Hovin og BMW CCN avd. Øst sin vårmønstring. Fint vær og
bra oppmøte.

07.mai: Ekebergmarkedet. Her stilte vi ut Inge B. Braathen sin sahara 2000 touring og Øivind Ekern sin hvite 3.0CSL. Fint vær og mye folk innom standen.

13.-14.august: Landstreffet ble arrangert med en uvurderlig hjelp og innsats av Marianne Smedstad og Odd Arild Arntsen. Det var oppmøte hos dem, hvor det var mulighet for å se igjennom delelageret deres og samtidig handle litt. Vi hadde også servering av pølser, vafler og kaker, med tilhørende drikke. Vi ble vel ca 30 biler der. På ettermiddagen skulle vi dra videre til Sverige og Søljes Camping. På vei dit stoppet hos en med en velutstyrt garasje og stor samling av Toyota rallybiler. Videre til Sverige var vi 12-15 biler som dro. Vi hadde en hyggelig helg på tur, som ble avsluttet på Arvika Fordonsmuseum. Vel gjennomført treff!

17.september: Ekebergmarkedet. Denne gang hadde vi Thomas Møller sin 1600 cabriolet og Lars Gjølberg sin grønne Isetta som klubbens utstillingsbiler. Som vanlig var det mange nysgjerrige personer innom. Et fint utstillingsvindu for klubben.

02.oktober: Høsttreffet var denne gang lagt til Lillehammer og Gausdal. Det startet med besøk hos Norsk Kjøretøy Museum, før vi satte kursen mot Gausdal og garasjen til formannen. Der ble det dekksparking og servering av grillmat. Noe labert oppmøte med 12 biler, men fint vær og hyggelig stemning for dem som var der.

Ellers har det vært deltakelse av klubbmedlemer på Techno Classica, Essen og ikke minst flere 02’er på lang biltur til Bavaria Tour i Oberammergau ved foten av de Tysk/Østerrikske Alper, for å feire 50-års jubileet til Neue Klasse.

3. SAKER TIL ÅRSMØTET
* Ønsker at vi tar opp hva som er godkjent og tilfredsstillende innkalling til våre arrangementer.

*Sett i lys av allt pratet rundt kontigentforøkelsen i vår avdeling, vil jeg forslå at vi får overført en noe høyere prosentandel, enn idag fra hovedklubben. Slik at vi får igjen noen flere kroner som vi kan tilpasse til våre formål og at ikke «allt» går til dårlig økonomistyring og banetreff i hovedklubben.
Medlem 1170

* Redusere kontingent. Kontingenten er for høy i forhold til sammenlignbare klubber. Flesteparten av de andre bilklubbene i Norge har en kontingent mellom 300 og 400 kroner og da blir 600 kroner litt mye. Foreslår at årsmøtet tar et vedtak på at kontingenten bør reduseres til 500 kroner og oversender dette til generalforsamlingen til BMW Car Club Norway.

* Mulighet for å åpne opp forumet for andre en medlemmer. Da vi skal flytte forumet over til hovedklubben sine sider igjen, må vi få mulighet til å åpne opp for ikke-medlemmer i endel kategorier. (teknisk, generelt, treff m.m) Dette er spesielt viktig for 02/Classic, da vi har endel forummedlemmer fra utlandet, å de vil aldri melde seg inn i BMW Car Club Norway for å få tilgang til forumet. Flesteparten av de er også medlemmer av utenlandske klubber og da blir det feil å utestenge de. Håper på et årsmøtevedtak om å ta dette videre til generalforsamlingen i BMW Car Club Norway.
Medlem 3442

4. REGNSKAP OG BUDSJETT
I skrivende stund er ikke regnskapet for 2010 klargjort. Ferdigstillet regnskap og budsjett vil bli lagt ut på klubbens hjemmeside (www.bmwccn.no/02-classic) senest to uker før årsmøtet.

5. VALG
Følgende står på valg:
Formann: 2år
Sekretær: 2år
Styremedlem1: 2år
Vara: 1år
Det skal også velges to represetanter til generalforsamlingen til BMW Car Club Norway

6. TERMINLISTE 2012
05.februar: Årsmøte på klubblokalet, Alnabru
28.april: Vårtreff
05.mai: Ekebergmarkedet
19.mai: Garasjetreff
Juni: Skandinavisk 02/Classic-treff i Gøteborgsområdet
15.september: Ekebergmarkedet
06.oktober: Høsttreff

7. EVENTUELT
Ingen saker