Garasjetreff i Moss 12. oktober 2013 kl. 12 – 16.00
Eivind Mikkelsen stiller sitt verksted i Vålerveien 109, Moss, åpent til et besøk.

Veibeskrivelse:

Kommer du fra Oslo, ta av ved Mosseporten og kjør rett gjennom rundkjøringen du kommer til ved tunnelen. Følg veien ca 1km til du kjører over en fartsdump. Verksted ligger på venstre side rett etter denne. Helt inntil veien.
Fra bastøfergen. Følg skilting mot E6. Ta av til høyre når du kommer inn i rundkjøringen etter tunnelen før E6. Følg veien ca 1km til du kjører over en fartsdump. Verksted ligger på venstre side rett etter denne. Helt inntil veien.
E6 sydfra. Ta av ved Mosseporten og sving høyre i rundkjøringen. Kjør under E6 og ta høyre i neste rundkjøring. Følg veien ca 1km til du kjører over en fartsdump. Verksted ligger på venstre side rett etter denne. Helt inntil veien.

Husk å ta med bra vær og godt humør! :)

Hvis vanskelig å finne frem så ring 917 13 838.
Alle er hjertelig velkomne.
Styret BMW CCN classic.