Da spikrer vi den preliminære planen med oppmøte på Notodden Torg kl 12 for rundtur og utstilling med premiering fra kl 14 også på Notodden Torg.

Velkommen !

 

 

Hei !

Da har vi fått stokka kalendere og planer og endelig landa det planlagte høst treffet på Notodden til å bli den første helga i Oktober.

Detaljplanene er ikke helt spikra enda men vi tar sikte på Søndag 5 oktober slik at de som ønsker å få med seg Høst treffet til Oslo og Akershus også rekker begge deler.
Tanken er en kjørerunde i området rundt Notodden for deretter utstilling og dekksparking på Notodden Torg (om tillatelser går i orden)

Vi har fått i stand en god avtale med Telemark Hotel på Notodden for de som ønsker en overnatting fra lørdag til søndag eller så finns det også campingplass og hytteutleie for de som ønsker det.

Om det er mange som kommer for overnatting (viktig at jeg får beskjed om dette) så tenker vi kanskje å lage en sosial bit med grilling eller noe på lørdagskvelden også.

Plan som kan bli noe endret:
Kjøretur fra Notodden Torg kl 12:00 via Follsjø til Tinneoset (kort stopp for evt bilder) videre tilbake via Saulandstøtta til Heddal Stavkirke (kort stopp for evt bilder) og tilbake til Notodden Torg ca kl 14:00 for utstilling og mere bilder og kaffe osv.

Kanskje vi kan greie å få til et par garasjebesøk også om det blir ryddet litt først…

Tenker dette kan bli en veldig fin helg og håper at mange fra alle kanter av landet har lyst til å gjøre dette til en flott avsluttning av sesongen.
Kjøretidseksempler til Notodden:
– Bergen 6,5t
– Haugesund 5,5t
– Stavanger 5,5t
– Trondheim 8,5t
– Ålesund 9t
– Mo i Rana 14t
– Kristiansand 4t
– Halden 3t
– Lillehammer 4t
– Oslo under 2t

Innspill og ønsker er bare å sende til meg.

Vh. Stein Susrud
email: stein@susrud.com
tlf 99310944

 

Se også:

http://02classic.no/forum/viewthread.php?thread_id=3390