OPPMØTE:

Sarpsborg Bowlingsenter, Torsbekkveien 24, 1722 Sarpsborg. kl 09.00 09.30 Kjører herfra til oppmøteplass «BILENS DAG» for registrering. Avstand ca 700m. Deretter kjører alle deltagende biler opp til byen, ca 1 km. http://bilensdag.no (Vi har plass til ca 20 biler på klubbstanden vi vil få tildelt, så de bilene som ikke blir med opp i byen, kan stå igjen på parkeringen, så lager vi en utstilling der også) 10.00 Bilene skal da stå på angitt plass 10.00-14.00 14.00 Ferden går nå tilbake til Bowlingsenteret, hvor vi plukker opp de bilene som ikke ble med på utstillingen. 15.00 Vi kjører i kolonne til Halden via Rokkeveien, derfra til Idd og Holtet Grenseovergang. Derfra kjører vi på den BLÅ-GRØNNA-VEGEN til Tanumshede og stopper i Grebbestad ved havet. Her blir det forfriskninger i maritime omgivelser. Regner med at vi stopper for litt fotografering før vi ankommer Grebbestad. 17.00 Ankomst Grebbestad som ovenfor beskrevet. Det vil bli mulighet for overnatting i Tanumstrand http://tanumstran…, hvor vi har reservert noen 6-manns hytter (tre soverom i hver). Det koster SEK 795,- pr. person og inkluderer også badeland og underholdning lørdagskvelden. Det er også mulighet for å bo på hotellet. Det koster SEK 895,- pr. person i dobbeltrom og SEK 1145,- i enkeltrom. De som vil overnatte, sender en mail til Tom Heine Bjercke. thb@sarpsborg-bowlingsenter.no eller mobil 907 76 795. Påmeldingsfristen for hyttereservasjon er søndag 26.08.2012. Det blir også middag på Tanumstrand og den koster SEK 275,- for en to-retters. Det er selvfølgelig mulig å delta på middagen, selv om man ikke skal overnatte! Husk å gi beskjed.

OBS! VIKTIG! Dere som har lyst til å stille ut bilen i Sarpsborg sentrum, må sende følgende opplysninger på mail til Tom Heine, så det kan bli laget utstillingskort:

*Årstall:

*Merke:

*Modell:

*Opphavsland:

*Motorvolum:

*Hestekrefter:

*Eier:

*Eventuell mer info som kan være verdt å nevne…:

Håper så mange som mulig har mulighet og lyst til å delta på dette treffet. Spre budskapet i blant deres BMW-venner og få med folket!

Vel møtt!