Årets første 02/Classic-treff går av stabelen i Moss! Vi satser på at det dukker opp mange blide mennesker og fine biler. Hvis været tilsier det kan vi jo fyre opp grillen utover ettermiddagen. Treffet er i gang i fra kl 11 på verkstedet til Eivind Mikkelsen. Så holder vi vel på så lenge folk gidder. Hvis noen har noe de skal selge, er det jo kjekt hvis de tar med seg delene. Kan jo være noen som trenger det. Kaffekjelen skal få en lunk og det blir noe å bite i ved siden av. Ellers regner vi med at praten kommer til å gå av seg selv…

Adressen er Vålerveien 109.

Veibeskrivelse:
Kommer du fra Oslo, ta av ved Mosseporten og kjør rett gjennom rundkjøringen du kommer til ved tunnelen. Følg veien ca 1km til du kjører over en fartsdump. Verksted ligger på venstre side rett etter denne. Helt inntil veien.
Fra bastøfergen. Følg skilting mot E6. Ta av til høyre når du kommer inn i rundkjøringen etter tunnelen før E6. Følg veien ca 1km til du kjører over en fartsdump. Verksted ligger på venstre side rett etter denne. Helt inntil veien.
E6 sydfra. Ta av ved Mosseporten og sving høyre i rundkjøringen. Kjør under E6 og ta høyre i neste rundkjøring. Følg veien ca 1km til du kjører over en fartsdump. Verksted ligger på venstre side rett etter denne. Helt inntil veien.

Husk å ta med bra vær og godt humør! 🙂